Голая, як лёд

Як прызямліўся на гэта самае месца, графічны маньяк, а па-простаму, графаман, так я заўсёды і назаўжды знаходзіўся ў абсалютнай адзіноце…
Таму што, з самага першага ўздыху, душа мая апынулася голай як лёд…
Як тут было не паслізнуцца?
І я, як мне здалося, паляцеў, паляцеў па слізганцы жыцця, недарэчна матаючы ўсімі сваімі канечнасцямі і нават галавой…

У недасяжнасць!


Рецензии