Просим прощение!

                Болгарский
                Мир и Люди


               
                МОЛИМ  ЗА  ПРОШКА!

                Земята
                е по-силна от всички -
                от самонадеяните политици,
                от управляващите
                света безличия,
                от господарите на парите.

                С трусове може
                света човешки да заличи
                и помен да не остане
                от хората.
                Да коленичим
                и за мигове да помълчим!
                За прошка да я помолим!

                Ана  Величкова


Рецензии