***

Памяті Юлії Ткачової

До мене долетіла звістка сумна
Юля померла....Юлі нема....
Ні ви не вірте!!!! Юля жива!!!!
Юля жива, бо смерті нема.               
Так наше тіло хоронить земля,
Але людина не тіло - людина душа!

Юля вона поруч, стоїть біля вікна,
Серед вашого суму складае вірша.
Диву радіе її світла душа,
Бо полону інвалідного крісла нема.
Руки слухняні і ноги біжать,
То ж бо немае причин сумувать.

Рідних за плечі пригортае вона,
Сльози утріть,ігноруйте печаль,
Бо смерті в реалі нема.
Истинно віру зігрійте в серцях,
Сонцем і радістю наповніть буття,
Бо смерті насправді нема.....

24.01.20223.  Твердожліб Катерина.


Рецензии