ОН и ОНА на украинском

В І Н   та    ВОНА

Він цілував її чарівні, гарні очі-
Вона ховалася за пихою своєю…
І поведінкою була: ні ЗА, ні ПРОТИ;
Від Альфа до Омега був закоханий всією!

Вона - тремтіння ніжного листка,
Він - дужий пульс палаючого серця…
Він шепіт вуст, як річка, не стиха,
Вона - довіра, мов відкрита дверця!

Вони несли Кохання та його Вогонь,
На кінчиках тремтячих, своїх пальців…
Вони сгорали знову зовсім, й знов -
Відроджуючись, наче вишивка на пяльцях!

Вони не рахували зовсім дні,
Та не складали вірші й пісні…
Серцями все ж горіли у вогні,
Бо дуже рідко були поряд, та смакували щастя стиглі вишні!

07 лютого 2023 рік
Віталій Косенко


Рецензии
Красивое стихотворение! Не устаю удивляться и радоваться - какой же у нас, украинцев, мелодичный язык! С уважением, Галина.

Галина Рекова   25.02.2023 19:26     Заявить о нарушении
Спасибо за визит и хорошие слова!
Творческих успехов!

Виталий Косенко   25.02.2023 20:59   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.