До дня народження колеги Людмили

Вам, наша шановна і всім ЛЮДЯМ МИЛА,
Бажаємо щиро здоров’я та миру,
Щоб доля щаслива вела по землі,
Щоб хліб і до хліба на Вашім столі.

Хай лад і любов повнять завжди Ваш дім,
Хай радість родинна панує у нім.
А щодо роботи – здолаємо разом
Під Вашим досвідченим дороговказом.

Вчимося у Вас працювати системно -
В освіті ж Ви сорок рокі;в недаремно.
Це справді – красива і значима дата,
Дозвольте Вас з нею тако;ж привітати –

В ній досвіду й мудрості Ваші висо;ти,
В ній відданість справі,  в ній чесна робота.
Цінуємо вміння нас всіх розуміти -
Часи непрості з Вами легше прожити.

Удач і здобутків. Наснаги. Днів світлих.
Завжди оптимізму. Жіночність хай квітне.
Добра від людей і милості Бога.
І найголовніше тепер - ПЕРЕМОГИ!


Рецензии