***

Бер-беренэ оелеп, биек таулар кебек,
Тёрле авырлыклар килгэндэ,
Шулар арасыннан юллар эзли-эзли,
-“Чыгып китэм инде”, - дигэндэ,
Кара болыт каплый кояшымны.
Кояшымны тюгел – ометемне...
И, Ходаем! Кёч бир мина.
Сабырлык бир – бер Аллам!


Как высокие горы, сложенные друг на друга,
Наваливаются различные тяготы,
В поисках путей между ними,
Думая, что вот уже нашла выход,
Черные облака затмевают мое солнце.
Не только солнце – мою надежду...
Мой Бог! Дай мне силы.
Терпение дай, мой Бог!


Рецензии