***

Агъяр суы тэмле, салкын,
Ак ташлары кюренэ.
Беркем урын ала алмады
Кюнелемнен тюренэ.
Сина язам, яшьлек дустым,
Син анларсын барысын да.
Кычкырып йёреп булмый бит
Йёрэк яну хакында.

Вода с Агъяра вкусная, холодная,
Видны белые камни.
Никто не мог занять место
в моей душе.
Пишу тебе, подруга юности,
Ты поймешь все.
Нельзя же кричать
О горящем сердце.


Рецензии