Поздоровлення з Днем народження!

Автор англійського тексту Хадсон Кін
Автор українського тексту Діана Пташинська

Happy birthday on fire and the money!
Happy birthday we wish you milk and honey!
Happy birthday Broadway and Hollywood!
Happy birthday looking good!

Вас вітаєм, і радості бажаєм!
Щастя й миру, машину і квартиру!
І кохання, солодке, мов бісквіт!
І прекрасних і довгих літ!

Хай щоднини над вами сонце сяє,
Серце мріє, а душа співає!
Повна чаша, хай буде завжди дім!
Вас вітаєм, на радість всім!

Вам сьогодні найкращі привітання,
Щоб збувались усі, усі бажання,
Щоб удача за руку вас вела,
І щоб доля щаслива була!

Happy birthday on fire and the money!
Happy birthday we wish you milk and honey!
Happy birthday Broadway and Hollywood!
Happy birthday looking good!


Рецензии