Прышов Хрыстос! А ты чого там?..

Вселенная полна покоя!
Сумбуру в йий ныдэ й ны трошкы ш.
Бо вот всэ робыть хтось маёнток
Да, э, зу7 быз гозьдзий!

И мы тут тым, шо гонды Кобры,
Дамо настав, мо, гору й торбу.
Бо бач, нависыв Брыль замочка
Во гондэ ш на й колодяз.

Зу7 ны трэба Вовку тое,
Шо трэ а во Конёвы!
Ты липш возьмы да з ранку с ковдры
Ось выскоч встрэчу скотскым.

Ну, й да. Мы шося запахторвав
И, ой, хучий к знаёмым!
Бо там ув их горыть аж горщык
От тфаяво зь бинокля.

Прыходю я а во до свёкра.
А вин оно всё корпавсь п!
Не, шоб узеты зразу дочку
Да грошый тэй в панчошку.

Так от и мы завсёды зробым
Оно на зло коб Богу!
Бо надто ж прагнэ после вчора
Хоть квасу гапнуть в мордуль.

...вот у мынэ взлытила дочка.
Да й зразу аж к Анёлкам зь


Рецензии