Я починаю взрощувати свiтло

Я починаю взрощувати світло,
Що ледь жевріло майже всю весну.
Щоб проростало, як чарівна квітка
І не згасало більше на вітру.

Мій вогник ще маленький, як зернятко,
Сховався в серці, та уже росте,
Як крихітне беззахисне дитятко,
Маленьке щастя, геть не гомінке.

Воно ще тільки починає сяять
І дарувать надію і любов,
А сумніви вже душу так не краять,
І віра в себе повернулась знов.

Гори, мій вогник, полум'ям гарячим,
Веди мене невпинно до мети.
Вже відблиски твої в очах я бачу -
Ти допоможеш все перемогти.
25.05.22


Рецензии