Задери тобi ведмiдь!

Т а р а с   Б у л ь б а:
—Що, доню, помогли тобi твои ляхи, та срака вертлява?

Ан'дрися:
—Та нi, тату! Вiн мене в рот ма€: "Гуд!" — каже,— "Вэрi увелл!"
А мереживних трусцiв так i не дав... Хожу з голою дiрою,
всi ;; мають, кому не лiниво...

Т а р а с   Б у л ь б а:
—Поганка ж така! Козацький мой род безчестити?!
Задери тобi ведмiдь!


Рецензии