Netanyatty also uses copea and medicina to force o

 

I AM VICEREUSYAN
MY GRANDSQUARE
EST MY LAST NOM
I LIKE MURYKANYA
AND BETRAYED REUSYA
I BETRAYED MY ROOTS
I LIKE BRIBARY
I LIKE THAT ISAVEL EST LIKE MURYKANYA
IF I BORN EN ETAT I ISAVEL
IF NOT I JEW
JEW
CIRCLE ROUNDED SQUARE SQUARE
IF I ISAVEL
SQUARE ROUNDED SQUARE CIRCLE
JEWISH NATION UNEXIST
ONLY ISAVEL
I ERASED JUDAISM
JUDAISM ONLY RELIGHION
WHICH IS LITERATURE
AND ISAVEL IS NEW NATION
DIASPORA FOREGNERS
IMMIGRANTS FOREIGNERS
I TOOK BRIBARY
AND JDJDBUILDING WILL PAY
I AM CRYMYNULL
HO
ELECTED


Рецензии