Прохання

Намалюй мені сніг по дорозі до тебе…
Я на нього чекаю, мов щире маля,
що тримає на собі розпушене небо,
бо занадто вже швидко кружляє Земля…

Процитуй мені щастя з книжок про кохання…
Я втрачав і втрачаю себе на шляху
до весни, за якою побачу востаннє
приобійняту вітром зелену вільху…

Обійми мою душу своєю душею…
Я - пустий одинак, але Він побажав,
щоби я залишився твоєю зорею
на чудесному фоні вечірніх заграв..:)


Рецензии