Шлях

Життя вам покаже шлях
Який потрібно вам пройди
І все залежить лиш від вас
Це буде просто шлях чи через терни

З роками ми пройшли ті кроки
І розуміння куди і як іти вже є
Але ми зустрічаємо собі подібних
Які ламають всі шляхи

Ми мріємо й живемо ними
Свій шлях ми залишаємо для них
Але чи чесно це для вас
Ви кинули те чого бажали і куди ви йшли

Ваш шлях знайомство перебило
Подумайте ви гарно перед тим
Чи іти з тією людиною...
Що вас забрала на свій шлях

Щоб потім років через 20-30
Вам не сказали - да ти хто!?
Почнуть вам розповідати...
Що ви живете не своїм життям і ви ніхто!!!

Яке життя - такі і будні
Лиш головне - знайти свій шлях
Який пройде через трутні
Й в кінці лиш скажете - так, я не жалію за цей шлях!!!


Рецензии