Новогодн украинские тости

Першій тост
За кримській мост
Тост номер два
За крейсер Москва
Третью повну
За бавовну
Всім кому наліли
Пьють за збройни сіли
Випьем дружно
За Залужного
Раз хазяйка налила
Не чокаясь за ***ла
Випьем на дорогу
За нашу перемогу
За сінее небо
За жовти поля
За світ в якому
Нема москаля


Рецензии