Молитва

...Моліться в храмах та церквах
За наше військо, що незламне!
Свобода житиме в віках.
Боримось стійко доостання.

Ми шлях проложимо к зіркам,
Бо с нами Бог, так є і буде!
росія кайся. Швидко вже
Нам Перемога все здобуде!!!


Рецензии