Нам би

Нам би перемогу як найшвидше.
Нам би щастя, свята й грошей.
Щоб дивились очі в душі глибше,
Замість ворогів – у дім гостей.

Нам би неба чистого і лану,
Нам би квітів, звірів і дерев,
Після довгої темряві – світанок,
І початок після всіх перерв.


21:55
04.02.2023


Рецензии
Всего самого доброго!

Вячеслав Знакомый   05.02.2023 17:25     Заявить о нарушении
Спасибо, Слава)

Ксана Поликарпова   06.02.2023 00:03   Заявить о нарушении