Памяти Дмытра Павличка Два кольори

Пам"яті Дмитра Павличка***ДВА КОЛЬОРИ

                Два кольори мої - два кольори!
                Оба на полотні душі моїй. Оба.

Два кольори лишень на прапорі УПА:
Червоне - то любов,
а чорне - то журба.

03.01.23
Франція,
Соліньяк


Рецензии