Як же я тебе люблю

"Як же я тебе люблю"
Моє кохання в моєму серці надовго!
А кохати тебе я буду вічно,
 Уві сні про тебе я мрію ;

Моя любов до тебе така насолода ;
Що стукає серце та серцебиття ;
"Ти моє сонечко я тебе люблю"
Гарний хлопець ти мені дуже подобається ;
"Я люблю тебе "
при зустрічі міцно обіймаю
нічого немає на світі дорожче за кохання я звичайно знаю !
Автор :Настена Журавлёва


Рецензии
Настюша! Хорошо! Того и тебе желаю!
С теплом души.

Вера Диденко   06.02.2023 15:22     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.