В н говорить

І він говорить: "Ти зі мною крізь міста та країни.
Ти зі мною крізь усі світи.
Ти лишаєшся в серці, хоча знаю (і мене це лякає),
що можеш звідти піти.

Така вільна, як птах. Стрімка блискавиця.
Твої руки - магніт, а вуста - пелюстки троянд.
А бажання, а мрії твої - то хіба нескінченна криниця,
І, здається, з тобою я, також, не маю вад"

І він говорить. Тихо і м'яко,
ніжно словом торкаючись головного.
І він говорить так, ніби в світі немає страху,
Так, ніби навіть нікого немає довкола.

Він говорить, і я, прислухаючись кожного слова,
Мовби тінню миттєво стаю, і мій голос тремтить.
І я з ним крізь міста, країни, світи. Я в ньому.
Навіть в тому випадку, якщо скаже "це наша остання мить"


Рецензии