Imagine - John Lennon

Ти уяви, немає раю,
А на Землі - краса.
І пекла теж немає,
Над нами - небеса.

Ти уяви, що люди
Днем одним живуть.
Ухуууу

Ти уяви, нема кордонів,
Країн, релігій, меж.
Нема за що вбивати,
За що вмирати - теж.

Ти уяви, що люди
Живуть у мирі всі.
Ахааааа

Гадаєш, що я мрійник.
Проте такий я не один.
Надіюсь, будеш з нами.
Єдиний світ для всіх один.

Ти уяви, нема наживи,
Жадоби і нужди.
Усі живуть в братерстві -
Уяву відпусти.

Ти уяви, що люди
В злагоді живуть.
Ухууууу

Гадаєш, що я мрійник.
Проте такий я не один.
Надіюсь, будеш з нами.
Єдиний світ для всіх один.

#SingSongUkes


Рецензии