***

І знову чорна хмара намір має,
І знов в серцях дзвенить тривоги знак.
Але цей ворог назавжди вмирає
І його наміри не діють вже ніяк!
Любов і щирість більше ніж потвори!
В нас є майбутнє наше і дітей!!!!
А ворог-це слабка ланка гадюча.
І підлість зараз виявляє Боже серед неї!
І ваші наміри на крові,ритуалах
Зруйновані усі зараз,у цей час!!!
Розвинь їх,Всевишній,у хмарах!
Зроби коло захисне навколо нас!!!!!


Рецензии