Каламбур на беларускай мове - 195

Каламбур мужчыны жанчыне Мар'і

Хоць маю планаў вельмі шмат заўжды і МАР   Я,
Ты не ўваходзіла ніколі ў іх, МАР'Я.
Не ад цябе хачу кахання, а АД  ДЗІНЫ,
Яна прашэпча мне: "Каханы... Мой... АДЗІНЫ..."
*******

Каламбур мужчины женщине Марии

Хотя имею планов очень много всегда и мечтаний я,
Ты не входила никогда в них, Мария.
Не от тебя хочу любви я, а от Дины,
Она прошепчет мне : "Любимый... Мой... Единственный..."


Рецензии