Yesterday - The Beatles

Вчора я
На свої турботи не зважав.
Нині знов тривожна голова.
Як легковажив вчора я.

Раптом я
Відчуваю, все змінилося.
Наді мною чорна тінь лягла.
Згадав про вчора раптом я.

Чом вона пішла?
Я не знав, мовчить вона.
Не так щось сказав.
Прагну знов у вчора я.

Вчора я
У кохання грався жартома.
Нині від усіх ховаюсь я.
Як легковажив вчора я.

Чом вона пішла?
Я не знав, мовчить вона.
Не так щось сказав.
Прагну знов у вчора я.

Вчора я
У кохання грався жартома.
Нині від усіх ховаюсь я.
Як легковажив вчора я.

Мм мм мм мм мм мм мм


Рецензии