***

Беш кокул чачы суналган
суйкайган кызы кыргыздын.
Керилип басса маралдай
асманда айда суктанган.


      н       л
су        а        ган
      йк      й


м         р          л         й
     а          а         да
         см          н



Айнура Бекболотова
Кызыл-Суу
06.09.2022-ж.


Рецензии