Тэарэма жыцця

Жыццё, бы тэарэма,
Што ў сэрца мне запала:
Чатыры лічбы -- злева,
Чатыры лічбы -- справа.

А пасярод тых лічбаў ---
Дэфіс: жыцця дарога.
Жыццё -- ёсьць акалічнасць
І вакаліз да Бога.

30.01.2022


Рецензии