Обурений знайомий музикант не добирав нi слiв

Обурений знайомий музикант
Не добирав ні слів, ні інтонацій.
Він мав при тому міліони рацій
І право мав, бо справжній мав талант.

То чим же він обурився в той день,
Що довго-довго ще не міг забути?
А суть у тім, що хтось "Червону Руту"
Співав, немов знущався із пісень,

Немов знущався з українських слів,
Та й просто глузував над звичним ритмом...
Мій музикант сказав: хотів побити
Того паскуду за паскудний спів.

Та якось вже до бійки не дійшло,
Але в душі музики є образа...
"Червону Руту" потім ані разу
Я не співав, як із душі не йшло...


Рецензии