Tъ надtо нам tуt нъ указваj,

Zо кал Кръмля казаtъ!

Якая новосць поtрясаюsа!
Мъ засудълъ вам нахабніцу v.
Бо, ну, чого гэtо свяtая
По плоsяді гуляt с tіляtком.

Да zэ j, дъвъ но, zось казала!
А мъ-tо zо, дурнъе прамо?
Не! Всё рамно заріvъм падлу,
Zо воt яка вvэ сtала!

І оt на вам: амъръканка
Нагучувала нас здесь,
Zо куzаtь на колядъ j!
Не! Гэt tак нъ осtавъм!

Tъле-tо онь как похудало вv!
А мъ яво покормъм даvэ!
Поtом, чаво, мал укокоzъм
Да j спаttіzка саvрома.

Да! Наруzіtелька порядка
Ведь дімонсраць усtраjвала!
А мъ вам zо, прям чяjнічкі?
Оt 30 суtок плач за краtамъ!

...а гэtа во, смо3tе, прамо
На кръzу  z взлізла наzю!


Рецензии