До того ли им, когда звучит гимн?

"Когда душа ликует,
Та "тіло нам лікує",
"А коли та радіє",
То як на нього діє?.."

Шарман ханская царица!
До того та хороша,
Что как чехам вдруг приснится,
То ликует их душа!..


Рецензии