Лютий

Лютує лютий, та й не дарма,
Не лютувати ж, на весні?
То є його природна карма -
Мести, сніжити навкруги.
І білим килимом покриті:
Земля, річки і навіть ліс.
Зимові, кришталеві миті
Морозять трохи щічкі й ніс.


Рецензии