Careless whisper - George Michael

Долонь я твою
Невпевнено беру й веду до танцю.
Музика легка, і в твоїх очах
Бачу сцени із кіно
Прикрих розставань.

Не зможу танцювати знов,
Підводять ноги, як вдавати,
Що нічого не було?
Тебе не обману.

Чим думав я, як зраджував любов,
І втратив шанс, що доля дала.
Тож не зможу танцювати знов,
Як танцювали ми. Оо

Не стирає час
Тихий шепіт цих гірких фраз.
Краще б промовчав,
Зайве не казав.
Правда болю завдає,
Нівечить серця.

Не зможу танцювати знов,
Підводять ноги, як вдавати,
Що нічого не було?
Тебе не обману.

Чим думав я, як зраджував любов
І втратив шанс, що доля дала.
Тож не зможу танцювати знов,
Як танцювали ми. Оо

Втратив твою любов…

Ці звуки музики гучні -
Якби лишились ми самі.
Хоч може і краще в юрбі,
Щоб зайве не наговорив я тобі.

Могли б з тобою добре жити,
Могли б любов на двох ділити,
Тепер з ким танець розділю?
Не йди…

Я не зможу танцювати знов,
Підводять ноги, як вдавати,
Що нічого не було?
Тебе не обману.

Чим думав, як я зраджував любов,
І втратив шанс, що доля дала.
Тож не зможу танцювати знов,
Як танцювали ми. Оо

Тебе нема. Тебе нема.
Я все робив не так, не так.
Тому від мене ти пішла…


Рецензии