Мин бэхетсез туылганмын-Родилась я несчастливой

Мин бэхетсез булганмын шул,
Энкэемнен ин кайгылы кённэрендэ туылганмын.
Мин бэхетсезлэр сафында бик куп адым атладым.
Утте гомерем, лэкин бер дэ рэхэт кённэр тапмадым.
Мин бэхетне белмим дэ.
Бэхетлелэр улеп китэ – мин, бэхетсез, улмим дэ.
И Ходаем! Раббым-аллам, ал минем жаннарымны,
Хасерэт дингезендэ йёзэм. Белмилэр хэллэремне.

Да, я была  несчастливой,
Родилась я в самые печальные дни моей матери.
Шла я долго в рядах несчастных.
Прошла моя жизнь, но я не нашла ни одного приятного дня.
Я даже не знаю счастья.
Счастливые умирают-я, несчастная, никак не умру.
О Всевышний! Господи, возьми мою душу,
Плаваю в море печали. Не знают моего положения.


Рецензии