Слава Тебе Господь слава Тебе показавшему нам Свет

ДОБРОГО МИРНОГО ВЕЧОРА , БРАТТЯ ТА СЕСТРИ ДОБРОГО ВЕЧОРА  ЛЮБІ  ДРУЗІ !
Оптимістичного настрою! Смачної вечері! Здоров'я міцного, радості земної, здійснення всіх планів і задумів, тепла і гармонії в родинному колі!МИРУ, ЩАСТЯ І ДОБРА!НАШІЙ РІДНІЙ ЗЕМЛІ! Дана заповідь: якщо вже не можемо радіти завжди, то хоч не сумувати, а головне, треба за все ДЯКУВАТИ БОГОВІ та віддавати тільки Йому Богові а більше нікому СЛАВУ За Його Божественну любов до нас грішних та милосердя.

Слава Тобі, Який показав мені Світло!
Слава Тобі, Який подарував мені життя!
Ближче за Бога  в мене нікого немає.
Даруй мені все життя з тобою  прожити.
Даруй мені це всіею істотою зрозуміти.
У житті земному  добрий залишити слід.
Те, що Ти дав мені Боже, даруй не втрачати,
А примножити, хай навіть і на схилі літ.
Славлю, Владико, Твою неземну до мене любов!
Ту, що за межею всього, що можу я зрозуміти.
Тиху, та світлу…ту, що мене знов і знов
Світлом своїм невечірнім нас  поспішає обійняти.
Благословляю Тебе, мій Бог і єдиний Шлях!
Міцну руку Твою, що мене веде і завжди спасає.
Образ Твій світлий душі моєї, пісню спасіння співає:
«Слава Тобі, Господь що показав нам  Світло!»


Рецензии