На крилах кохання

По річці Жадань я пливла дуже довго,
Дивилась, шукала щасливу дорогу.
Була неуважна чи то поспішала,
Та тільки надія потроху згасала.

Шукала я острів, що зветься Удача,
Така вже у мене невсидлива вдача.
Несла течія мимо острова Успіх,
А доля послала полинний лиш усміх.

Хотіла пристати до острова Слави,
Та пристань закрило проміння заграви.
І острів багатства вночі я проспала
Та ще й в очеретах, на жаль, заблукала.

Втомилася дуже, пливла до світання
І раптом побачила острів Кохання.
Доносився зов з мальовничого лугу,
Пішла я навстріч доленосному другу.

У поспіху я острови пропустила,
Та річка Жадань піднесла мені крила.
У серці моєму воскресла надія!
На крилах кохання знайшла острови я!


Рецензии