Шэ мы тут вродь ны замырзаИм!

И греет печька наша справна!
И мы себе играем с Бахам.
Бо, ну, мы гэтак вжэ багатый,
Шо всэ на свиты ростопляв бы.

Да, мы ж тут бы й ны на подвале
И спым, и робымо шось вам от.
И нашы пыдлогы шыкарны!
Так гриють прамо самы нават.

Зыма плывэ помыж ногамы!
А мы шэ й выйшов в синцы как-тус.
Бо там оно каструлька файна
Шэ и осталася вмывата.
А про бачка ужэ й ны каж, хы!

Успомынаю но шызарню.
Но там було всегда прыкрасно.
Бы й ий ув звирый дурковатых,
Шо ексь жылы в Котовый хаты.

От гэто были уж рока-то!
А я жа быв зу7 здракатый,
Шо й ий ны бачыв, ны гадав даж,
Яка в Мняв жиночка з мозгамы.

И грила зь и ф посцильцы Катца!
А ны уж спав сам пуд диванком.
И но усэ сам прыбырав, згынь,
За тэё нэчысцё засрано.

А скризь воняе Петуханом!
А сын яе хропэ но пЯный.
И дасьць тоби шэ хтось взгрыватиль?
Чы прамо дажэ коврык на пол?

Так шо мы шэ тут, мо, ны плачым.
И зарэ кашу увмастачым.
Да с пар горишкамы  й зерняткы
Да курагоё неко сладко.

Эх, диткы-диткы нашы дальны!
Колы ж вытэ хоть з раз до батька?
Шоб прытулыв да й попрощав фсэ
Да й дав наслиднычковы хату й.

...а тут дочка-амырыканка.
Таксамо бо добрейша ж матка,
Шо дэсь попэрлась аж в Израиль


Рецензии