Крайон напал на район

Крайон на орбите
Пароли забыты
Избранник на планете –
Хакер Петя.
Сводка проишествий. Медальон.
Крайон напал на район.
Банда подростков взяла магазин.
Четверо слили у тачки бензин.


Рецензии