Вие витер, вие буйний

Віє вітер, віє буйний
З далекої сторонки
Щось давненько вже не чути
Вісточки від доньки.

Як ти там моя дитино
Чи добре все з тобою
Чи ти не хочеш бачитись
З матір’ю старою?!

Та думаю, що це не так
Мене ти не забула – знаю
Я все ж вдивляюсь в далечінь
І на тебе чекаю.

Бо болить моє серденько
За вас мої рідненькі
Та зрозумієте ви це
Як будете самі старенькі.

24.01.2023


Рецензии