Дустар

  Дуст дустунин даях тирди,
  Гьар са касдиз якъин кар я.
  Хъсан дуст хьун дамах тирди,
  Уьмуьрда чаз тайин кар я.

  Халис дуст хьун я чlехи бахт,
  Пара хьунал кар алач.
  Дуст авачирд(и)язва бедбахт,
  А уьмуьрдал зар алач.

  Чал гьалтзавай уьмуьрд рекъе,
  Гзаф ксар сир жеда.
  Халис дустар четинвиле,
  Гьатайлахъди чир жеда.


Рецензии