US Savannah-h und Jonny from the Theme or-of the A

Master of Dignity
  вразд
 тоо
Papan забрали -груздный - в лифт
тело , пока еще тёплый
 ни влазит - !

 - ОНъ - в коме - !
 Barrio терапевтъ
  оппределила случайность

-  Он -ни жилец !  - врачихи
 внятно in whitish халатах - !
- Да , почему - Он
в - корридоре - ?
-  А ближе-так до
 морга .. .

 И - вот в
Саванне , причал the berth
 весь Выкл. as us  :
 off radars , no Engine - no spark-s !

 Eхplosieves to - the miners
separately - on  Bow  ъ
 двацат-ka  left-psn. -  blue as  Torm - !

-  But , Jonny - Boatswain  - very clever
  0key-guys
     have anyone a lighter ?
  !

 пустой from highers
terminal
 - No lighter have You Jonny got - ?
   ( let's go to smiling  )


Рецензии