НА ДНЕ на украинском языке

НА ДНІ ( на украинском языке)

Святая ніч дана від Бога,
Різдво - я маму привітав .
І як тепер піде дорога ,
Якщо католик нас дістав?

Католик хоче довго жити,
Щоб грошенят в нього було –
До верха повная капличка
І сала – цілий ешелон.

Для чого, мамо, ми молились
За ворогів, що крали хліб?
І всі заводи позакрили
І більш нема у нас ланів…

Живу я добре, є квартира
В самому центрі Лондону,
Але, здебільш, «шоста палата»
Тут мені бачиться, як йду

По місту йду і в магазинах,
Коли щось захотів купить,
Я бачу, раптом, українок
Яким набридло тута жить.

Які хотять давно до дому
До своїх рідних і братів.
До тих братів, що вже забули
Як було добре без катів…

Ми всі бул одним народом,
Одною нацією, так,
Що можна було під під'їздом
Плясать в Тюмені наш гопак.

Було все тихо і свободно,
Було. Чого нема давно.
І, чомусь, храми закривають
І на попів кажуть - лайно.

Як на екскурсію поїхав
Я в Київ наш – Святую Русь!
Ніколи цього не забуду
І думаю, що повернусь.

Вернусь із прапором Росії!
Для цього в нас іде війна,
Бо Русь єдина і свободна
Для щастя тільки нам дана.

А щастя в нас нема без Бога.
Немає, навіть, в Лондоні
І лиш молитва Трисвятая
Мені лишилася на дні…


Рецензии