***

Хутка завітае
              зімушка да нас.
Снежнаю пярынай
        будзе цешыць вас.
Ветрык вельмі смела
                на двары гуляе, -
Развітальны танец
         з восенню спраўляе.
Дожджык зацярушыць
           снежнаю пялёнкай;
Неўзабаве стане
              зімняю пазёмкай.
І чародка дзікіх
                качак адлятае;
Матухна прырода
                зімушку чакае.
А для ўсіх прыемным
           радасным здарэннем
Свята навагодняе
                будзе несумненна.


Рецензии