Зрадник - предатель

Загинули в руїнах, під камінням діти.
Майбутнього  життя зав’яли квіти…
Далеко, (в місті вбивців)
             над тужливими
                ригоче біс,
На площу,
                Ангел квіти,
                на граніт приніс.
Любов’ю,  жалістю каміння окропив,
Накрив квітками та сльозами.
Тремтячими від холоду крилами,
В серцях ненависть розтопив.
Сміється  демон – демон!
              - посмішка на масці щиро.
Під нею злісне, мов тварини рило:
Я… в цьому місці пан клятьби,
Караю ангелів тавром ганьби…
Ти… Ангел – «зрадник» - це тобі тавро!
Висить на співчутті ярмо:
- «зрадник» - бісівського роду …
Приймають Ангели почесну нагороду.


Рецензии