Destorying the isavel

 

DUE MURYKANYAN "EDUCATION"
WE ARE JEWS
WE WON"T STAND THAT "ISAVEL"
THAT LEARNED FROM MURYKANYA NIGYLISM
ISAVEL ANTISEMITES
AND WILL BE DESTORYED
WE CURSE THE MURYKANYAN CULTURE OF IMMIGRATION
BEING BORN EN ETATA AS NATIONNULITY
WE ARE ALL JEWS
BEING BORN DOESN"T GIVE ANY PRIVILEGE
WE WILL DESTROY THE ETAT DUE ANTISEMITISM
BIRTH RACCISM
THE ISAVELI ANTISEMITISM
WHICH IS POST ZIONISM
THE MURYKANYAN EDUCATION
WE WON"T ALLOW SUCH OPINION
WE ARE ALL EQUAL EN OUR HUMAN RIGHTS
DESPITE ETATA OF BIRTH
AND IF ISAVELLO BORN WILL INSIST ON ANY PRIVILEGE
WE WILL WRECK THE ISAVEL
TODAY TERRACT HAPPENNED GOOD


Рецензии