Your education is not welcomed towardz murykanya

 

I WILL CURSE EVERY MURYKANYAN
THERE ARE NATIONS
NATIONS ARE HISTORICAL
AND BIRTH EN ETATA DOESN"T MAKE A PERSON EN NATION
THE HISTORICAL NATIONS ANCIENT
AND MURYKANYA NOT A NATIONNULITY
GO BACK EN ROOTS
AND REMEMBER
WHICH NATION YOU ORIGINATED FROM
AND ACCORDINGLY
NAME YOURSELF
MURYKANYA DON"T EXIST AS A NATION


Рецензии