Найрiднiшим

Зблід. Тиняюся світом. Шукаю
щось не втрачене. Мрію про тих,
хто мене десь на Тралці чекає.
Вірю в риси ілюзій простих.

Прибираю свій мотлох у римах.
Розтинаю цей всесвіт. Не сплю
у надії згоріти без диму.
Відпускаю. Чарую. Люблю.

І нехай повсякденності втома
намагається стерти мій дух,
я радію, бо їду додому,
де мій сон, де мій бог, де мій друг…


Рецензии