Моряк

Щтормить море,скрізь хвилі,
Це така доля моряка.
Вже лишилась до берега миля,
Головне досягнуть материка.

Він спокійний, йому вистачить сили,
Його пять років вчили долати моря.
Не раз хвилі вже судно громили,
І зривали із дна якоря.

Він станцює, та щей заспіває,
Такий звичай вже є в моряка.
У всіх в морі одна доля-єдина,
Наша служба зовсім не легка.


Рецензии