Роберт Геррик. N-236 Горе и счастье

Будь хоть святым — от Господа не жди
Одних невзгод иль счастья впереди.
За ночью тёмной день приходит вскоре,
А Бог даёт то радость нам,  то горе.

-------------------------------------------------

Robert Herrick
N-236 Paine and pleasure

God suffers not His Saints, and Servants deere,
To have continuall paine, or pleasure here:
But look how night succeeds the day, so He
Gives them by turnes their grief and jollitie.


Рецензии