Меланхолiйна млiсть

Хвилююча меланхолійна млість
То сльози викликає, то похмурість,
Знесиленість, журбу і навіть злість
І роздуми про талану примхливість.

Депресія, немовби напівсон,
Занурює у мріяння сумливе.
Як дощовий безрадісний мусон,
Нагадує душі про щось щемливе.

А ще коли погода дощова
Малює безвідрадні акварелі,
Душа на утішання упова,
Самотність відчуває, як в пустелі.

І серце, як беззахисна мішень,
Від почуттів щемких тремтить у грудях…
Як зморений, мовчить понурий день
І слухає страшних боїв відлуння.


Рецензии