Ловiть хвилi тишини

Не плачте, нарікаючи на долю,
Не говоріть, яке важке життя.
Подякуйте йому за строгу школу,
За те, що пломеніють почуття.

Можлива радість навіть в непогоду,
Долайте перешкоди без ниття.
Сприймайте кожен день, як нагороду!
Життя летить нестримно в небуття…

Не може бути щастя безнастанно,
Все може статись в нелегкій путі.
Біда приходить в дім частіш неждано,
А смуток виникає в самоті.

На кожного чатує в небі Вічність,
Сказати треба вчасно всі слова
Про глибину чуттів і романтичність,
Хай їхня ніжність душу осява.

Сьогодні світ накрила чорна хмара
Жорстокої, підступної війни.
Щомиті може статись непоправне,
Ловіть для щастя хвилі тишини…



­


Рецензии