Ксения блаженная

Великая блаженная, мати наша Ксение,
Дух Святый стяжавшая, ближним во спасение,
Слышим мы с небес твоё ангельское пение,
Возносишь ты Христу за нас слёзное моление!

Скорая помощнице, мати наша Ксение,
Вымоли нам кротость, терпенье и смирение,
Сердце сокрушенное и грехов прозрение,
Святых Христовых Тайн пред смертью причащение!

Заступнице усердная, мати наша Ксение,
Течет к тебе народ рекой под благословение,
На дела семейные, в болезнях исцеление,
Отчизне безмятежие и в вере утверждение!

Ходатаица наша, святая мати Ксение,
Обидимых защитница, скорбящих утешение,
Имея непостыдное пред Богом дерзновение,
Молись спастися душам нашим, яви чудотворение!


Рецензии